Slo | Hrv | Srp

Luksuzni parfumi Paolo Gigli

 
Acqua.png

 
Tehnično delovanje spletne strani

 
Spletna stran www.paologigli.com (.eu, .si) lahko na vašem računalniku odloži datoteko, ki jo imenujemo piškotek (cookie). Ta pomaga izboljšati vaše doživetje ob obisku naših spletnih strani, obenem pa pomaga stalno izboljševati našo ponudbo. Datoteka je povezana s tehničnim delovanjem brskalnikov in nikakor ne vpliva na delovanje vašega računalnika ali vašega spletnega brskalnika in nikakor ne posega v vašo zasebnost.

 
Omejena odgovornost

 
Vsebina na spletni strani www.palogigli.com (.eu, .si) je zasebne informativne narave in nima vrednosti uradnih ali javnih dokumentov ter občil. MKG d.o.o. zato ne odgovarja za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno nastalo škodo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Vsebine uporabljate izključno na lastno odgovornost.

Za kakršnekoli vsebine povezane z izdelki Paolo Gigli Firenze objavljene na spletnih straneh, ki niso last podjetje MKG d.o.o., slednje ne odgovarja. Ne odgovarja niti za vsebine spletnih strani drugih lastnikov, ki imajo povezavo na strani v lasti podjetja MKG d.o.o..

Za informacije
031 70 50 79
05 30 71 168
info@paologigli.com