Slo | Hrv | Srp

Luksuzni parfumi Paolo Gigli

  Paolo Gigli Parfumi


 

Razvoj, ki pelje v višave

 
Podjetje že več kot 60 let raziskuje, preizkuša ter trgu ponuja vedno nove in sveže prestižne parfume. Dišave in njihove dragocene stekleničke prilagaja željam in okusom kupcev, oziroma sledi trenutnim modam in načinu življenja.

V 50-ih letih so prevladovali umirjeni cvetlični vonji v stekleničkah s srebrnimi in brušenimi dekoracijami. V 70-ih so bile priljubljene bogate in odločne citrusne vonjave v stekleničkah z dekoracijami iz zlata in emajla. Danes pa se v oglatih in elegantnih, s pravim zlatom in platino okrašenih stekleničkah skrivajo parfumi, ki z odličnimi kombinacijami pomirjujočih lesnih ter mističnih jantarjevih vonjav podarjajo polno čustvenih in čutnih doživetij.

Vso umetnost mešanja in tradicijo dišav danes nadaljuje sin, gospod Paolo Gigli. V svojem modernem laboratoriju nadaljuje z razvojem in raziskavo na področju mešanja klasičnih in novih modernih vonjav. Njegovi strokovnjaki "nosovi" kombinirajo različne naravne vonje in raziskujejo vplive različnih mešanic na počutje, da bi tako ustvarili dolgotrajne in harmonične dišave, klasične in sodobne, za ljudi z različnimi okusi in potrebami. Vedno pa s ciljem ustvariti dragocene in visokokakovostne izdelke z nedvomno in resnično vrednostjo, kar jih je zavihtelo v sam vrh prestižnih in dragocenih parfumov.

Za informacije
031 70 50 79
05 30 71 168
info@paologigli.com